Дзідзьо опублікував кумедний ролик. Відповідний пост з'явився на його офіційній старниці в соціальній мережі.

Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя. У співака 1,6 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожен його пост.

Як відомо, Дзідзьо зняв фільм, який виходить в прокат в 2021 році. Михайло Хома в ньому є головним героєм, сценаристом і режисером. Проект називається " де гроші?"і він в ній знімається з Адою Роговцевою, Ганною Буткевич, Юрієм Горбуновим, Віктором Андренком і Володимиром Остапчуком.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

12 жовтня артист опублікував на своїй Instagram-сторінці трейлер даного фільму. На ньому Дзідзьо разом з іншими артистами даного фільму запитує "Де гроші?".

Відповідь у всіх кінотеатрах 21 жовтня
, - каже він в якийсь момент.

Фолловери залишили безліч приємних коментарів під відео.

Чекаю"; "чекаємо"; 🔥 🔥 🔥 кличте на прес показ 😍 😍 😍 чекаємо цю прем'єру !! ❤ ️ "; "Ох де де ті гроші ... 🔥
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.