Зараз все частіше дітей почали називати іноземними іменами, адже батьки вірять, що це в майбутньому їм може стати в нагоді, а також хочеться завжди виділитися. Як підбирають імена для своїх чад українські знаменитості.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", де регулярно розповідають про всі зіркові секрети.

Цього разу поговорили про моду на іноземні імена. Ось, наприклад, Анатолій Анатоліч свого першого сина назвав Ніл, і як зізналися вони самі, воно відображає внутрішній світ їх сім'ї.

"Сильне, з прекрасним значенням і характеристиками. І важливо, щоб в ньому була буква "л", як у кожного з нас. Ім'я означає - чемпіон" - розповіла Юла.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

А ось недавно народженого сина Влада Дарвіна звуть Рональд, і як зізнається сам співак, було близько 20 варіантів, і в самий останній момент йому попалося на очі це. З таким ім'ям, як зазначив чоловік, чоловік буде з сильним характером, і у нього не буде відбою від жінок.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Сина Ілони Гвоздьової ім'я Домінік. По-перше, як вона зазначила, вони з чоловіком люблять фільм "Форсаж", де головного героя звуть саме так. А по-друге, зачаття відбулося в Домініканській Республіці, тому думали не довго.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Свою дочку Світлана Лобода назвала Тільдою. Вона досі приховує, хто батько її малятка, але, в ЗМІ все частіше роблять припущення, що це Тілль Ліндеманн, звідси і ім'я.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Анна Седокова назвала сина Гектор, а дочка - Моніка, і зробила це ще тоді, коли це не було модним. Як і Слава Камінська, яка назвала діточок Леонард і Лаура.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчатко.

Також, дружина Анатолія Анатоліча" зголодніла " після пологів

Раніше портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка