Відомий політик Сергій Тігіпко показав українцям свою буйволину ферму та нову дружину Аллу Зіневич.

Нова обраниця Тігіпка на 24 роки молодша за чоловіка. Весь вільний час пара любить проводити на буйволиній фермі на Чернігівщині, куди запросила й журналістів, передає ТСН.

"Ми знайшли гарне місце. Дуже тихе, спокійне і для того, щоб людям було цікаво їздити, вирішили зробити ферму. Поки що це не бізнес, це хоббі", — розповідає Тігіпко.

ова родина Сергія Тігіпка, скріншот
Нова родина Сергія Тігіпка, скріншот

37-річна Алла Зіневич має власне бістро в Києві. У минулому брала участь у конкурсах краси та працювала моделлю. Алла досить активна у соцмережах, та періодично публікує мотиваційні пости про важливість самооцінки і секрети успіху.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

61-річний Сергій Тігіпко має великий політичний бекґраунд. Він очолював Нацбанк, був віцепрем’єром України за часів Януковича. Тігіпко двічі балотувався у президенти — на виборах у 2010-му та 2014 році.

Нова родина Сергія Тігіпка, скріншот
Нова родина Сергія Тігіпка, скріншот

Тігіпко досі був одружений двічі. Від першого шлюбу має доньку Ганну. З другою дружиною Вікторією експолітик розлучився у 2018 році. В цій родині виховував трьох дітей.

У стосунках Сергія та Алли вже троє синів: старшому 10 років, середньому 9, молодшому — 5. Від питання скільки разом — пара красиво ухиляється. Лише зізнаються, що познайомилися не в Україні.

Нова родина Сергія Тігіпка, скріншот
Нова родина Сергія Тігіпка, скріншот

Тігіпко зізнався журналістам, що у політику повертатися не планує. А найближчим часом планує добудувати буйволину ферму.

У інтерв'ю ЖВЛ бізнесвумен Вікторія Тігіпко розповіла які стосунки між нею та бізнесменом зараз. Причин розлучення, яке сталося у 2018 році, жінка називати не захотіла.

Вікторія Тігіпко, скріншот із відео
Вікторія Тігіпко, скріншот із відео

"У нас прекрасні дружні, партнерські відносини. Багато є тем, які розвиваємо разом. Якщо є діти, то це вже історія на все життя, тому важливо обирати другу половинку в першу чергу, як друга та партнера, адекватну людину", - зазначила жінка.

Вікторія Тігіпко, скріншот із відео
Вікторія Тігіпко, скріншот із відео

Попри розлучення Сергій та Вікторія працюють разом і зараз. Чоловік так само як і на етапах заснування "Одеського кінофестивалю" продовжує фінансувати його і досі.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян заслужив "Оскар" за роль найкращого зятя від Ніни Матвієнко: "Хотілося зробити приємно"

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська зізналася, хто тричі відмовляв Тіні Кароль: "Нехай схудне і повернеться"

Також Знай повідомляв, топ найкумедніших зустрічей Емінема з фанатами: коли хотів сховатися під кепкою, але не вийшло