Легенда світової реп-сцени Емінем здивував шанувальників, відкривши ресторан швидкого харчування в Детройті. Заклад називається "Mom's Spaghetti" (мамині спагетті) і розташовується в самому центрі міста.

Першими про це написали місцеві ЗМІ, зокрема Instagram-акаунті entertainmenttonight. Назва закусочної виглядає досить невинним, якщо не бути щільно знайомим з творчістю Емінема.

Пост про відкриття закладу, скрін Instagram entertainmenttonight
Пост про відкриття закладу, скрін Instagram entertainmenttonight

Це відсилання до нападу нудоти перед реп-баттлом з пісні Lose Yourself. На початку пісні йдеться про молодого репера, який страшно хвилюється перед баттлом, і там є рядки: "His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti", що дослівно перекладається як "Його долоні спітнілі, руки важкі, на светрі вже блювота: мамині спагетті". Незважаючи на таку назву, за кілька годин до відкриття ресторану перед дверима вишикувалася величезна черга з шанувальників Емінема.

І тут репер зробив сюрприз своїм фанам: він вийшов, щоб особисто обслужити перших відвідувачів. Це не було оголошено, тому шанувальники були просто шоковані. Меню складається з трьох видів пасти: "Мамині спагетті", "Мамині спагетті з фрикадельками" і "Спагетті-сендвіч". Шеф-кухар Mom's Spaghetti розповіла, що для страв вони прагнули приготувати не вишуканий соус, а відтворити "смак соусу як з консервної банки". А поруч із закладом стоїть трейлер, де продається офіційний мерч Емінема футболки, толстовки, вінілові альбоми та касети.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Емінем перетворився на Тіматі: культовий репер продає локшину по 14 баксів

Також "Знай.иа" повідомляв, Гаряченька Еліна Світоліна від Вакарчука "пішла" до Емінема, навіть ракетку не взяла: "Постійно голодна..."

Як повідомляв портал «Знай.иа", колишня Тіматі Алекса пояснила, навіщо повернулася в Донецьк з Москви: "ТАТО за шкірку витягнув"