Катерина Осадча вирішила згадати своє модельне минуле. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча-українська журналістка і телеведуча, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну. В української телеведучої величезна аудиторія в соціальній мережі Instagram 1,7 мільйона чоловік, які намагаються лайкати кожен пост.

Цієї осені Катерина Осадча та Андре Тан представили нову колекцію осіннього одягу. Про це повідомив сам український дизайнер в Instagram.Як повідомив дизайнер, у роботі над новою спільною колекцією вони вирішили звернутися до творчості двох видатних українських художниць: Тетяни Яблонської та Марії Примаченко.

в нашу нову спільну з Катею капсулу під назвою Timeless увійшли затишні светри з високим горлом, трикотажні брючні костюми і кардигани на великих ґудзиках, елегантні сукні та спідниці
, - зазначив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому сама Катерина Осадча 20 жовтня опубилковала сториз і пост на офіційній сторінці, в якому презентувала деякі наряди своєї власну колекцію в якості мод.

після довгих пошуків ми втілили в колекції головний тренд цієї осені: athflow. Це поєднання спортивних елементів і вишуканих матеріалів, баланс між модою і комфортом
,- зазначила вона.

Нагадаємо, що суддя проекту" Танці з зірками " Макс Чмерковський розповів про страшну травму

Також, суддя "Танці з зірками" Максим Чмерковський кинув кохану після року стосунків

Знай.иа повідомляв, що Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками":"Чоловік купив".