Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

У вівторок, 19 жовтня, найяскравіша зірочка українського шоу-бізнесу відзначила свій 34-й день народження. З такої радісної нагоди артистка влаштувала неймовірну вечірку в стилі 90-х з елементами запального диско. Знімки з торжества Леся розмістила в своєму Instagram.

На опублікованих кадрах присутні найближчі друзі артистки - комік Роман Міщеряков, який став її співведучим в реаліті "Пара на мільйон", шоумен Ігор Новінчук, відомий як водій "Le Маршрутки" і співачка Лія Лі. Нікітюк для святкування обрала яскравий образ, який підкорив усіх фанатів - голографічний комбінезон з блискучою накидкою, немов новорічний "дощик".

"Друзі вчора був найкращий День Народження за всю історію мого життя! Я дуже щаслива, що маю таких друзів ❤️Дякую всім за привітання!" - зворушливо написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Лесі Нікітюк-34: чим запам'ятався рік для телеведучої, почалося все з лисини

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на "хуторянку" на честь 34-річчя: Софія Ротару відпочиває

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк перетворилася на фею-хресну і вирішила проблеми тисячі українців: "Бо не*уй"