Леся Нікітюк розповіла про те, як провела свій день. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Фолловери намагаються регулярно коментувати кожен її пост.

18 жовтня дівчина опублікувала пост, в якому описала свій день. Як відомо, Леся Нікітюк бере участь у шоу "Хто зверху" як телеведуча. З'ясувалося, що дівчина, за її словами "відгребла" від Притули.

так і було. На"Хто зверху" відгребла по повній від Притули і погребла на новий проект
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На наступному знімку вона повідомила, що відпочивала на острові Мадейра в Португалії.

але перед цим гульнула на Мадейрі. Блііін як там класно і смачно. Я навіть захотіла купити там квартиру.. шкода не вистачило якихось 150 до Євро
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.