Відома українська спортивна журналістка, а також дружина футболіста Олександра Зінченка, Влада Седан відсвяткувала свій день народження. Дівчині виповнилося 26 років, з чим її чоловік і привітав.

Новий пост з'явився на сторінці Олександра Зінченка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує кадри з відпочинку, з футбольного поля, а також просто з дружиною і новонародженою донькою Євою.

Цього разу свій новий пост він присвятив дружині. 20 жовтня владі Седан виповнилося 26 років, і пара зробила спільне фото на тлі святкових куль з цифрами.

"З днем народження, моя королева. Я так сильно тебе люблю", - прокоментував футболіст фото з іменинницею.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Як саме пара відзначала цей день, і які подарунки жінка отримала від свого головного чоловіка - невідомо.

Варто відзначити також повністю чорний образ у пари. У Олександра це чорні штани, чорний піджак і біла сорочка, а у влади коротке чорне плаття. Окремої уваги варта фігура дівчини. Справа в тому, що вона народилася менше трьох місяців тому, але, при цьому вже встигла прийти в форму, і виглядає в цьому обтягуючому короткому вбранні чудово.

У коментарях користувачі не тільки вітати дівчину з днем народження, але і робити компліменти її зовнішньому вигляду, і парі в цілому.

Нагадавши, дружина Зінченка Влада Седан показала фігуру після пологів, але їй не повірили

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан

Також Знай.ua писав, вагітна Влада примостилася біля знаменитого героя