Відома російська телеведуча і шоувумен Ксенія Собчак поділилася з численними шанувальниками провокативним фото.
Ксенія Собчак, яка веде свій авторський і успішний YouTube-проєкт "Обережно: Собчак", має чимало шанувальників, тому вона часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами зі свого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 8.6 мільйонів людей.
Цього разу Ксенія Собчак вирішила поділитися доволі незвичним фото зі зйомок. На ньому зірка позує у вбранні цариці на фоні чоловіків у шкірі та масках.

Фото зі сторінки Ксенії Собчак
Фото зі сторінки Ксенії Собчак

Ксенія Собчак одягла шубу з хутряним коміром. Її рукава були розшиті золотими вставками, також подібні узори зустрічалися й на інших частинах вбрання. Родзинкою образу стала корона, яка була притаманна російським князям.

"Я жити цікаво намагаюся, друзі кажуть виходить, я і не парюся (с). Спасибі режисерові Діденко за наші феєричні зйомки😉", - так Ксенія Собчак підписала нове фото.


Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати побачене, дехто відмітив, що на цій світлині Ксенія Собчак схожа на Івана Грозного з фільму "Іван Васильович змінює професію".

"Іван Васильович професію поміняв?", "Ось тепер точно Бариня. Наскільки кривава - ми поки не знаємо))", "Дивлячись на цю фотографію, розумію, що моє життя страх, яке скучне😂!" , "Кривава бариня своїх звичок не змінює ...", "загралася тітка", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Ксенія Собчак після корпоративу з Верником потрапила у жахливу ДТП, є загиблі. Автомобіль Mercedes-Benz, в салоні якого перебувала Ксенія Собчак, лоб в лоб зіткнувся з Volkswagen

Раніше Знай писав, що фанати "накинулися" на Ксенію Собчак через нестрижені нігті сина: "Як у безпритульника!". Приводом для хейта став недоглянутий вигляд сина Платона, нігті якого Ксенія забула підстригти

Також Знай повідомляв, "Королівські кобри" мстять Элджею? Дружба Насті Івлєєвої та Ксенії Собчак закінчилася поцілунком. Парочка засвітилася за непристойним заняттям.