Зірка реаліті-шоу, епатажна Кім Кардаш'ян знову здивувала світ і свою армію шанувальників екстравагантним вбранням. На цей раз знаменитість виглядала так, ніби одягалася в темряві похапцем, дістаючи з шафи все підряд. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать майже 260 мільйонів чоловік.

Актриса і модель Кім Кардаш'ян, яка подала вирішила розлучитися з репером і мільярдером Каньє Вестом після шестирічного шлюбу, знову епатувала публіку, нарвавшись на хвилю обурення з приводу безглуздого вбрання.

На фото - Кім, яка виходить з чорного автомобіля. Вона одягнена в об'ємне пальто-ковдру бордового кольору, з-під якого видніється синє худі. Капюшон, чорна кепка і сонцезахисні окуляри майже повністю ховають обличчя зірки. Її руки - в чорних рукавичках, а на ногах – чоботи-ботфорти кольору фуксії. Доповнює цей безглуздий наряд маленька срібляста сумочка в руках.

Скрін, Instagram Кардаш'ян
Скрін, Instagram Кардаш'ян

Віддані шанувальники Кім все-одно вирішили, що вона «гаряча» і «виглядає карколомно».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Однак не всі виявилися тієї ж думки.

«are we seeing the same thing far as heroutfit is concerned I'm sorry she dresses terrible. (ми бачимо те ж саме щодо її одягу? Мені шкода, що вона жахливо одягнена)", " oh no baby what is u doin (О ні, дитинко, що ти робиш)», «damn shawty u famous or whateva (чорт візьми, Малятко, ти знаменитість або чорти-що)", " Only the bag is fine!! (Тільки сумка в порядку!!)», «We want old Kim Kardashian back!!!! (Ми хочемо повернути стару Кім Кардашян !!!!)»,- обурені шанувальники.

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

"Тһіѕ photograph gave me heat (Ця фотографія зігріла мене)", - жартують інші.

Раніше ми писали про те, що Кім Кардашьян "вкусив" Каньє Вест після розлучення

Нагадаємо, "Я краще фото, яке сестри показують пластичному хірургу": Кім Кардашьян розсмішила мільйони у вечірньому шоу

Як повідомляв Знай.uа, Хлої Кардашьян в сміливому міні зганьбилася похлеще Кім: Туалетний папір заховати не подумали