Зірка, знаменита німецька супермодель, актриса Клаудія Шиффер "оживила" свої молоді фото. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать майже 1,6 мільйонів чоловік.

Актриса і модель Шиффер виклала деякі свої знімки на онлайн-аукціон.

«So excited to be a part of this! Tomorrow some of @ellenvonunwerth’s most iconic fashion images will be authenticated and immortalized as NFTs, with a percentage of the proceeds going to @unicef and @imperialcharity. Pre-register in stories for tomorrow’s live auction on @cryptographco! (Так рада бути частиною цього! Завтра деякі з найбільш знакових модних образів @ ellenvonunwerth будуть автентифіковані і увічнені як NFT, а відсоток від виручки буде спрямований на @unicef і @imperialcharity. Попередньо зареєструйтеся в оповіданнях для завтрашнього живого аукціону на @cryptographco!) ",- розповіла посол доброї волі ЮНІСЕФ від Великої Британії »

"Soo cute (така мила)», «Best supermodel of all times, the most beautiful. The best in editorials, campaigns. (Найкраща супермодель всіх часів і народів. Найкраще в редакційних статтях, кампаніях.) ", "Magnífica combinación siempre maravillosas (чудове поєднання, завжди чудово)», - захоплені шанувальники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, як виглядала 51-річна Клаудія Шиффер на початку модельної кар'єри справжній еталон жіночої краси. Клаудія Шиффер поділилася унікальним фото себе в юності.

Як повідомляв портал " Знай.ua", як Лі Джон Дже виглядав до слави, яку приніс серіал "Гра в кальмара": у 90-их був моделлю. Фанатам по всьому світу показали, як виглядав головний герой серіалу" Гра в кальмара " в 90-их.

Також " Знай.ua " писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон натягнула на голову символ свого успіху: "Вийдеш за мене?". Хо Ен Чон відростила щупальця і присоски.