Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила поділитися справжньою осінньою казкою зі своїми шанувальниками. Дівчина показала кадри, які виглядають як картина. І все це завдяки природі.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона ділиться з шанувальниками фото з концертів, знімки з сім'єю, або ж особистими кадрами, як цього разу. Регулярно за нею стежить понад 390 тисяч користувачів.

Цього разу вона з'явилася на знімку в спортивному костюмі синього кольору з червоною смужкою. Стоїть Ірина Федишин на березі озера з човном і фонтанами, а з боків дерева з жовтим листям. Настала справжня осінь.

"Дивлюся на це фото, і створюється враження, ніби, хтось домалював мене до справжньої осінньої картини 🍂 😍 мальовниче місце, яке дихає історією і зачаровує пейзажами. Колись я приїжджала в цей парк на екскурсію зі своїм класом)" - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цього разу вона відвідала даний парк знову не одна, а зі своїми дітьми. Ірина Федишин показала малюкам, де проводила час в молодості.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про фото:

"Мила Ірочка, в цьому легендарному парку ми виявляється сьогодні побували, правда в різний час (розминулися)😢. Знаю, що ситуація поправна. 😉 Як і домовлялися, будемо на зв'язку. До зустрічі!😍❤️ Цілую!";

"Бувала, легендарна Стара Софіївка 🥺❤️";

"Ти прекрасна 💋";

"Навчався там у місті...";

"Ось так природа нас і радує своєю красою";

"Красуня".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ірина Федишин на городі розмріялася про Мальдіви

Раніше Знай писав, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи

Як повідомляв Знай, Ірина Федишин у весільній сукні зібралася заміж ще раз