Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук привітав свого друга та колегу Дениса Глініна з Днем народження. 21 жовтня барабанщику виповнилося 49 років.
Привітання для колеги по гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук залишив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже сто тисяч осіб.
Привітання для свого колеги та близького друга Святослав Вакарчук вирішив зробити у незвичному форматі.Він вписав назви пісень "Океану Ельзи" так, щоб вийшли милі привітальні рядки.

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука
Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

"27 років ми "з тобою" разом творимо музику. 27 років я "відчуваю тебе" на сцені. 27 років ти "не здаєшся без бою" коли ми сперечаємось. 27 років ти мій "друг". 27 років в "той день" я "Обіймаю" тебе. Обійму і сьогодні! Сьогодні тобі лише трохи більше ніж 27, але who cares? 😉 Живи Довго і Щасливо! Люблю тебе, куме! ", - так Святослав Вакарчук привітав друга з Днем народження.

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука
Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

Користувачі мережі у коментарях приєдналися до поздоровлення для барабанщика гурту "Океан Ельзи" Дениса Глініна та прийнялися залишати для нього привітання.

"Якщо дружба, то тільки така😍🤞🏻 З днем народження!!", З днем народження, Денисе", "Вітаю з днем народження 🍾❤️❤️❤️", "Ми любимо Вас ❤️ З Днем Народження!", "Вітаю з днем народження 🎂", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" поділився архівними кадрами з передової в День козацтва: "Бережи вас Бог"

Як повідомляв портал Знай, розлучений Святослав Вакарчук знайшов "кохання" в Карпатах: "Затоптали б гори". Святослав Вакарчук піднявся на Говерлу