Популярний в Україні шеф-кухар колумбійського походження, головний наставник для початківців у шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм ранковим ритуалом. Майстер готування кулінарних шедеврів продемонстрував, як потрібно" ідеально" починати свій ранок в Україні.

Справа в тому, що Ектор так і заявив всім своїм підписникам: "Добрий ранок".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Instagram.

"Доброго ранку, Україно", - коротко підписав нову публікацію Ектор.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак підпис це далеко не все, далі фанатки Колумбійського кухаря можуть побачити, як Ектор починає свій ранок, ну або один тільки ранок, щоб зняти "ванільний відосик", щоб похизуватися перед підписницями.

Перше, що зробив Ектор - надів тапочки, потім подивився на себе в дзеркалі в золотих патчах під очима, почистив зуби і почав готувати каву з молоком. Потім можна побачити, як Ектор намагається зняти прекрасний вид на своє ліжко, а пізніше і в своєму вікні.

Віддані шанувальники шеф-кухаря почали активно коментувати публікацію, бажаючи своїй зірці теж доброго ранку і дня: "Ну ви прям б'юті блогер...", "Солодкі війська", "Бажаю вам наступний ранок, почати з посмішки і поцілунку коханої жінки. Доброго Вам ранку".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому зобов'язаний успіхом своїй мамі: "Винні будуть всі".

Як повідомляв Знай.uа, зірка МайстерШеф Ектор Хіменес-Браво змусив арахіс перетворитися на пасту: "Краще за те, що в магазинах".

Знай.uа писав, Вова Ярославський з "МайстерШеф" показав, чим українкам потрібно порадувати своїх коханих в Хелловін: "Особливі нотки".