Відомий український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес поділився відмінною новиною. У нього вийшов шостий за рахунком кліп, а також планується сольний концерт.

Новий пост вона опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно чоловік публікує різні публікації, де міркує на важливі теми, а в stories показує побутове життя з коханою, або міркує про життя з салону своєї новенької Tesla.

Пісня називається "сумні танці", і чоловік випустив її відразу разом з кліпом, який знімав з командою тривалий час. Заради цього йому довелося навіть змінити трохи образ.

"Зовсім недавно я спілкувався з командою і ми говорили про це. Я сказав:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

- Господи, це ж уже три роки минуло!

і мене поправили:

- Два, ВВВ.

Я зупинився на секунду і зрозумів, який крутий темп ми взяли. Як багато зробили музики, ефірів, шоу, своїх проектів" - розповідає Володимир Дантес.

Крім того, крім кліпу чоловік підготував для шанувальників ще один сюрприз. Справа в тому, що зовсім скоро в Києві відбудеться його перший сольний концерт, і пройде він вже 2 грудня. Квитки надійшли в продаж, тому, кожен бажаючий може придбати.

"Про нього я розповім трохи докладніше пізніше, а поки гляньте кліп за посиланням в шапці профілю. Пісня на всіх музичних майданчиках - вже завтра!"- підсумував артист.

Нагадаємо, співак Володимир Дантес "наважився" на дітей з Надею Дорофєєвою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Дантес замість Наді Дорофєєвої розцілував Ткача і Кошового

Також Знай.ua писав, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес змусив жінок обрізати волосся: всіх під каре.