Володимир Дантес розповів романтичну історію про початок відносин з дружиною Надею Дорофєєвою.

В інтерв'ю для шоу "Життя відомих людей" артист зізнався, що першу пропозицію руки і серця він зробив Наді після 3 місяців знайомства, і зробив це незвичайним способом - він створив кільце з дроту від пляшки шампанського. Надя не могла встояти від такої романтики і погодилася.

Через півроку він вирішив продублювати пропозицію і постарався трохи краще. Дантес влаштував коханій квест, метою якого було знайти кільце, і Дорофєєва успішно впоралася і погодилася вдруге. Закохані хотіли влаштувати пишне весілля, тому трохи відклали торжество, щоб краще підготуватися.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Після деякого часу, коли мова знову зайшла про весілля, Надя тонко натякнула обранцеві, що пропозиція вже недійсна. Дантес оцінив жарт, але весілля молоді все ж зіграли, і вже 6 років живуть спільним щасливим життям.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що напівголій Наді Дорофєєвої у фаті зв'язали руки в полі: не врятує навіть Дантес

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва розкрила таємницю після "весілля" зі Скриптонітом, поки Дантес не бачить: "Велика любов"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва спустила бюстгальтер і показала шрам на грудях: ховала 4 роки від усіх, крім Дантеса

Також портал Знай.uа писав, що напівгола Надя Дорофєєва заявила, що не встигає отримати задоволення від процесу - Дантесу на замітку: "Починаю втрачати..."