Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 250 тисяч чоловік.

Зараз чоловік вирішив поговорити про клубні вечірки, які раніше для нього були початком кар'єри. Саме там він "набивав" роками мікрофон, працював по дев'ять разів на тиждень - в якісь дні навіть двічі.

Скрін, Instagram Джеджула
Скрін, Instagram Джеджула

"Я перших 5 років знав як виглядає світанок, але не бачив захід і денний звичайний світло, а восени і взимку жив як вампір, який не заставав денне світло зовсім! Це та робота, яка навчила максимально швидко знаходити єдині правильні слова і працювати з будь-якою публікою в максимальній імпровізації відчуваючи натовп!", - пише Андрій Джеджула.

Після цього він зазначив, що всі люди на клубних вечірках знаходяться тільки через настрій, їх бажання в таких місцях однакові.

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скрін, Instagram Джеджула
Скрін, Instagram Джеджула

В якості знімка Андрій вибрав максимально атмосферний, опинившись на вечірці з мікрофоном в руці. На ньому можна помітити сонцезахисні окуляри і жовтий піджак.

"🔥🔥🔥Круто! Фото вогонь! 👏👏👏", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, розлучений Андрій Джеджула почув заповітне слово від головної жінки в його житті: "Вона сказала..."

Як повідомляв Знай.ua, розлучений Андрій Джеджула похвалився потужним другом:" 195 сантиметрів"

Також Знай.ua писав, Андрій Джеджула на матчі Шахтар-Динамо перетворив маленького сина на "ультраса": "Нам вкотили"