Відома російська балерина Анастасія Волочкова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз вона знову здивувала свою публіку, адже з'явилася на ніжній фотографії з якимсь Володимиром, який молодший за неї на сім років і навіть вже переїхав в її котедж. У підписі до публікації Анастасія виклала дуже масивний текст, на початку якого попросила не проводити розслідування про чоловіка — ким він є, де працює і який заробіток має.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Це просто ми😊 мене дивує один момент, чому коли я починаю романтичні відносини з вільним і неодруженим людиною, навіть будучи колись розведеним, тут же намальовуються і проявляються колишні дружини, тещі, жінки та й всі інші🤔 зі своїми дешевими істериками дорогие дорогі мої!! Я не загроза, я кохана жінка❤️ ви розбурхані тим, що ваш колишній зараз зі мною?💪🔥🌺", - пише Анастасія в публікації.

Вона поцікавилася, де ж вони були в той момент, коли їх кохана людина була поруч. Чому його ніхто не цінував і не любив, і лише через довгі роки згадують про нього.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Настя Волочкова, фото з Instagram
Настя Волочкова, фото з Instagram

"Красива Ви пара, Анастасія. І чоловік дуже приємний. Будьте щасливі!", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова сховала екзотичні солодощі між ніг: "Неймовірно зручно"

Як повідомляв Знай.ua, Анастасія Волочкова розповіла про незабутню ніч після "виключення" Instagram: "Нових псів собі в будинок"

Також Знай.ua писав, фанати Анастасії Волочкової не впізнали її без "розсунутих ніг": "Вас зламали?"