Коли пара живе разом вже довгий час їх пристрасть може трохи затихати, тому партнери роблять все аби її повернути. Українські зірки у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна розповіли, що вони роблять аби додати у стосунки перчинки.

Зіркове подружжя Катерина Кухар та Олександр Стоянов разом вже 12 років. Прима балерина зізнається, що весь це час не дає розслабитися ні собі, ні чоловіку.

Стоянов і Кухар, фото: Instagram
Стоянов і Кухар, фото: Instagram

"Я дуже люблю купували красиву білизну, неочікувано для нього. Робити йому якісь подарунки, люблю різні пов'язки на очі", - зізналася Кухар.

Однак її чоловік Олександр Стоянов видав ще один секрет. Виявилося, що пристрасті у їх з Катериною стосунки додає розставання після бурхливих сварок. Однак чоловік зізнався, такі розтавання бувають рідко, і всього на кілька годин.

"Мені дуже подобаються такого формату стосунки, це буває раз у півроку, але ти коли миришся, ейфорія просто зашкалює. Після сварки неперевершені відчуття. Прям рекомендую всім сваритися, а потім миритися", - розповів Стоянов.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зізнаюся, що пристрасті у їх відносини додає розлука під час кількатижневих гастролей.

"Це класно, ти встигаєш скучити, і все по-новому. Мабуть, найбільше було три тижні, коли Арсена не бачила", - розповіла Матвієнко.

Арсен Мірзоян. Фото: tochka.net
Арсен Мірзоян. Фото: tochka.net
Арсен Мірзоян. Фото: tochka.net

Арсен Мірзоян також підтвердив слова дружини, що саме роз'їзди додають гостроти їх стосункам, адже вони по-справжньому встигають скучити один за одним.
Стосунки співачки та менторки Ольги Горбачової та продюсера Юрія Нікітіна за 23 роки пережили і розлучення і другий шлюб. За ці роки жінка відкрила для себе секрет, як постійно відчувати пристрасть, це духовні практики.

Ольга Горбачова і Юрій Нікітін, instagram.com/zhvl_official
Ольга Горбачова і Юрій Нікітін, instagram.com/zhvl_official

"Я за 23 роки знаю дуже багато секретів, таємниць збереження пристрасті. Можете просто відкрити мій кліп "Повезло" і повторювати", - розповіла співачка.

Скрін, відео YouTube Нікітін і Горбачова
Скрін, відео YouTube Нікітін і Горбачова

Її чоловік Юрій Нікітін зізнається, що над стосунками потрібно постійно працювати. Наприклад, можна запрошувати свою дружину на побачення при цьому уявляючи, що це нова жінка.