Іноді так буває, що ультиматуми і загрози - єдиний спосіб домогтися того, що ви хочете від своєї другої половинки. Чи Правда це працює, і чи потрібно так робити-розповіли українські знаменитості.

Про це стало відомо завдяки програма "Зірковий шлях" на телеканалі Україна, де знаменитості ексклюзивно про все повідали.

Олександр Пономарьов зазначає, що питання ультиматумів для нього досить складне, так як завжди це закінчувалося розривом відносин. Для нього це неприпустимо, тому сам так ніколи не робить.

Alyona Ayona також зазначила, що цей спосіб явно не для неї, і якщо ультиматум намагалися поставити, то вона швидко це припиняла.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Якщо ці ультиматуми ставилися - це на п'ять хвилин. Я пояснювала мовляв, ні, це так не працює, і не буде так, як хочеш ти, тому що я зараз поставлю зустрічний ультиматум, який тебе ще більше придавить" - розповідає дівчина.

Далі на черзі опинилася Оля Цибульська. Та з ними відразу прощалася, адже це неприйнятно, як і для Міші Романової. Їй чоловік поставив вибір: він або сцена, і очевидно, що вона вибрала кар'єру.

"Якщо ти мені не народиш дитину, то я від тебе піду" - сказав Олександр Стоянов Катерині Кухар на самому початку їх відносин. Спочатку вона думала, що він жартує, але через півроку розмова повторилася, і чоловік балерини дав їй рік на це.

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар постраждала від нападок глядачів - "Пихата і несправедлива"

Як повідомляв Знай.ІА, суддя "Танці з зірками" Катерина Кухар впала в обійми репера, забувши про чоловіка: "Поганий хлопчик"

Знай.ІА писав, Санта Дімопулос сяде в крісло Григорія Чапкіса на " Танці з зірками"