Відома українська співачка Яна Шамаєва, яка відома більше громадськості як Jerry Heil, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 190 тисяч чоловік.

Вчора, 21 жовтня 2021 року, дівчина святкувала свій день народження. Їй виповнилося 26 років, а зараз красуня спробувала запустити новий тренд. Вона з'явилася на короткому відео в Межигір'ї близько шести хлопців, четверо з яких постали в спідницях.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

"Ловіть ТРЕНД на хлопчиків в спідничках🧡 🐼 лайк iт ор хейт it? Повне відео - в ютюб! Лінк - в описі профілю в інста✨", - написала Jerry Heil в публікації.

Це невеликий фрагмент з кліпу, випущеного з нагоди Дня Народження.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вони по-правильному носять кілти?👀 ", "Це не кілти, це спідниці", "Хоч би в колготках були, не літо вже", "Той, що в костюмі панди, я з ним служив в армії", "Десь тихо заплакав Віктор Федорович", "краще в костюмі панди тоді", "Че ж вони бухають без келихів?! Накотити в реалі веселіше було б", - пишуть користувачі в коментарях.

Всього за один день кліп подивилися вже понад 65 тисяч разів.

Нагадаємо, незаймана Jerry Heil стала "Холостячкою" в особливий день: "колишні" Ксенії Мішиної боротимуться за серце співачки

Як повідомляв "Знай.ua", "Гріх Яна, побійся Бога!": вічна незаймана Jerry Heil анонсувала "Гру в кальмара"

Знай.ua писав, The Jerry Heil зайнялася звичною справою під темними шторками: "А я не демон, я ангел"