Принцеса Діана, відома ще як "Королева людських сердець", протягом 15 років була першою дружиною принца Уельського Чарльза.

Леді Ді займає третю позицію в списку ста найбільших британців в історії після активної благодійної та миротворчої діяльності, будучи активісткою боротьби зі СНІДом, а також руху за припинення протипіхотних мін.жінка вперше зустрілася з Чарльзом, коли їй було всього 16 років. Тоді він зустрічався з її старшою сестрою, але влітку 1980 року він проявив до неї серйозний інтерес і з тих пір почався подальший розвиток їх відносин.

Принцеса Діана та принц Чарльз з дітьми, кадр з відео
Принцеса Діана та принц Чарльз з дітьми, кадр з відео

В кінці липня 1981 року 20-річна принцеса Діана виходить заміж за Чарльза, але вже до початку 1990-х років їх шлюб розвалився, а розлучення офіційно було завершено 28 серпня 1996 року. Після цього всіма відомий колишній президент США Дональд Трамп звернув на неї увагу і був зачарований красою і витонченістю Леді Ді. Їх знайомство відбулося в тому ж році.

"Вона вміла зачарувати людей. Вона входила в кімнату і немов висвітлювала її. Справжня принцеса, жінка мрії", - якось писав Дональд Трамп у своїй книзі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дональд Трамп, скріншот: Youtube
Дональд Трамп, скріншот: Youtube

Згодом бізнесмен щодня посилав Діані оберемки троянд і її улюблені орхідеї, проте своїй подрузі Селіні Скотт, за сумісництвом журналістці, принцеса скаржилася на те, що Трамп надзвичайно настирливий. Хоча він заради неї навіть став піклувальником одного з благодійних фондів, хоча до цього вкладав гроші тільки в те, що в подальшому приносить прибуток.

Однак цього було недостатньо, Леді Ді вразилася цим вчинком, але взаємністю так і не відповіла. А через рік, 31 серпня 1997 року, потрапила в автомобільну катастрофу і померла через дві години, в лікарні.

Принцеса Діана, фото: GettyImages
Принцеса Діана, фото: GettyImages

Нагадаємо, Крістен Стюарт після прем'єри фільму "Спенсер" зізналася, що їй важко далася роль принцеси Діани: "Я відчула таку печаль і хаос"

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі не змирився з втратою леді Діани і пішов до психолога через Вільяма: "Я завжди буду..."

Знай.ua писав, вибух на ЧАЕС і нещастя принцеси Діани: які катастрофи відбуваються в період сонячного затемнення