Відомий актор і співак Микита Джигурда на шоу Максима Галкіна згадав про своє українське коріння та навіть заговорив солов'їною.
На шоу чоловіка Алли Пугачової, Максима Галкіна "Музикаліті" Микита Джигурда згадав, що він народився в Україні.
На шоу "Музикаліті" окрім актора Микити Джигурди був запрошений київський репет та блогер Kyivstoner. Вони почали розмовляти про те, хто де народився та виявилося, що вони обоє родом з Києва.

Kyivstoner, скріншот із відео
Kyivstoner, скріншот із відео

- Де ви народилися?, - запитав Kyivstoner Микиту Джигурду.
- У Києві.
- Ні, на якій вулиці?
- Бульвар Леніна

Микита Джигурда згадав про українське коріння, скріншот
Микита Джигурда згадав про українське коріння, скріншот

Після цього Максим Галкін сказав своїм глядачам, якщо вони знову хочуть, щоб програма йшла російської мовою, то потрібно поправити налаштування під відео.

"Не помре дух України, бо безсмертя знає. Бо душа її єдина білий світ плекає", - сказав Микита Джигурта.

Микита Джигурда згадав про українське коріння, скріншот
Микита Джигурда згадав про українське коріння, скріншот

У коментарях під уривком програми, який опублікували у популярній зараз мережі ТikТok, користувачі мережі зазначили, що у Микити Джигурди дуже гарно виходить говорити українською.

"У Джигурди класний голос українською, прям капець як", "Прикольно було б весь випуск на українській", "Вони дуже добре українською розмовляють, попри те, що скільки в Росії", "У Джигурди красиво звучить українська. І вірш класний розповів", "Джигурда красава", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

@agoodsuetolog

♬ оригинальный звук - Sueta suet

Нагадаємо, улюбленець Анастасії Волочкової Микита Джигурда нарешті зробив пропозицію коханій. Актор знову одружився на колишній дружині

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого шукає дружина: "Я не загроза"