Зіркова подружка популярної української співачки, колишньої солістки гурту "Время и стекло" і дружини виконавця Володимира Дантеса Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі (Шевченко) доволі часто радує своїх фанатів всілякими знімками і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Тут за її публікаціями і Stories стежать більше 2 мільйонів підписників.

Цього разу акторка похизувалася перед своїми фанатками тим, що в свої юні 22 роки може спокійно в пандемію коронавірусу відвезти своїх батьків на шикарну відпустку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Шелбі в мережі Instagram.

Публікація Ольги Шелбі, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Шелбі, скріншот: Instagram

"Мені 22 роки і я привезла батьків в Дубаї. Я така щаслива, що можу здійснювати не тільки свої мрії, а й батьків! Пройшов всього один день, але я не пам'ятаю коли бачила таку кількість емоцій батьків! Щастя, захоплення, подиву і сліз! І факт в тому) що вони дізналися куди летять вже перед вильотом. Ну і тут теж все дізнаються за фактом. А куди ви мрієте полетіти?", - пише Оля.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також Ольга Шелбі крім розповіді опублікувала ще й фотографію з матір'ю і батьком, де вони всі разом позують на фоні готелю.

Раніше повідомляли, подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" втекла до Путіна на побачення: "Вийшло закохатися".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес випадково злив інтимне відео для Наді Дорофєєвої: "Коли хотів...".

Знай.uа писав, подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" розсунула ніжки в коротких шортах на даху: "Не люблю, але...".