Наприкінці вересня 2021 року на Філіппінах встановили гігантську копію ляльки-вбивці з південнокорейського шедевра "Гра в кальмара".

Компанія розмістила триметрову репліку в торговому центрі в рамках маркетингової кампанії. Вона наспівує моторошну пісню "Тихо їдеш - далі будеш" з першого епізоду серіалу, і стежить за пішохідним переходом, щоб люди слідчі.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Якщо раптом людина вирішила перейти дорогу на червоне світло, лялька різко розгортає голову і блимає червоними очима, "обчислюючи" злочинця. Її можна зустріти в місті Кесон-Сіті на Філіппінах. Саме з неї починається криваве дійство в серіалі "Гра в кальмара", коли гравцям за певний проміжок часу потрібно переступити за лінію і не попастися їй на очі, таким чином залишившись в живих.

Південнокорейська історія сподобалася всьому світу, буквально за кілька тижнів серіал подивилися більше 140 мільйонів користувачів на Netflix.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

"Я сподіваюся, що ви також просуваєте Алісу в Borderland S2", "До того, як корейська "Гра в кальмара" стала популярною, вона вперше виникла саме в Японії", "Сподіваюся, поставлять таку ляльку на проспекті Гран-Віа Мадрид", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, головний лиходій "Гри в кальмара" Хо Сон те знайшов російський "слід" і закохався в матрьошки: "Не бійтеся"

Як повідомляв "Знай.ua", поліцейський-красень Ві Ха Джун з "Гри в кальмара" оголив тіло і підкорив досконалістю: на це можна дивитися вічно

Знай.ua писав, в Росії влаштували свою "Гру в кальмара" з матрьошкою і панельними будинками: тих, хто вижив, немає