Актриси "Жіночого кварталу" сфотографувалися в оголеному вигляді і розповіли, як полюбити своє тіло. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Представники популярного шоу в Україні сфотографувалися в стилі ню. На офіційній Instagram-сторінці жіночого кварталу закликали до того, щоб жінки не гналися за штучними трендами в моді і полюбити себе.

Важливо пам'ятати, що кожна жінка - особлива і красива по-своєму. Не потрібно гнатися за штучними трендами
, - повідомляють представники даного колективу.

Також актриси з "жіночого кварталу" розповіли, яким чином вони прийшли до стану прийняття себе.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, Лера Товстолес розповіла, що модельний бізнес їй допоміг у цьому.

Коли я працювала моделлю, думала, що всі вони повинні бути однаково красивими. Але це не так. Завжди були дівчатка з унікальними особливостями: великими вухами або очима, занадто високого зросту, з дуже великими грудьми або дуже маленькими. Я тоді зрозуміла, що саме ці нюанси роблять нас більш характерними
, - зазначила вона.

Аліна Блажкевич закликала дівчат, які мають проблеми з прийняттям і любов'ю до себе, звернутися до психолога. На її думку, любов починається там, де закінчується агресія до себе.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.