У черзі на вакцинацію сотні українців влаштували тисняву, як за безкоштовними пиріжками: усюди крики і спітнілі тіла.

З міста Маріуполь прилетіли дуже тривожні новини. Справа в тому, що в місцевих центрах вакцинації зросла вдвічі кількість роблять зробити собі щеплення. Передумовою цього стало введення "червоної" зони в Донецькій області. На тлі тривожних повідомлень на місцях почалася тиснява, як за безкоштовними пиріжками.

"Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях перетворилася на принцесу Діану: "Просто красуня"

Переможниця конкурсу краси" Міс Україна Всесвіт-2021", модель Анна Неплях розповіла, хто її надихає стильно одягатися.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для переможниці конкурсу краси" Міс Україна Всесвіт-2021", натхненником у цій справі є Принцеса Діана.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Нова пошта оновила тарифи перед чорною п'ятницею та різдвяними знижками: доведеться замовляти більше

КОМПАНІЯ НОВА ПОШТА Глобал, що входить до групи Нова пошта, з 7 жовтня оновила тарифи на послугу NP Shopping, а саме доставку з іноземних інтернет-магазинів.

Українців порадували вигідною пропозицією, а саме оновленими тарифами, які стосуються доставки з інтернет-магазинів всіх країн, представлених на платформі.

Нова пошта, кадр з відео
Нова пошта, кадр з відео

Ситуація критична: президенту знадобилося переливання крові

Затриманому колишньому президенту Грузії Михайлу Саакашвілі знадобилося переливання крові. Таке рішення прийняв особистий лікар політика на 22 день голодування. На даний момент стан вдалося стабілізувати.

Процедура пройшла успішно, незважаючи на те, що проводилася вона в невідповідних умовах - переливання було проведено лікарями пенітенціарного закладу і медиками чергового автомобіля "швидкої" допомоги.

Ясько і Саакашвілі, скріншот з відео
Ясько і Саакашвілі, скріншот з відео

Тіна Кароль вирішила більше не приховувати своїх почуттів: "порив небезпечніший, ніж будь-коли"

Українська співачка Тіна Кароль заінтригувала своїх шанувальників виходом нового альбому, в якому пообіцяла показати себе зовсім іншу і навіть небезпечну.

Як розповіла Тіна Кароль, кожна пісня в її новому альбомі буде адресною. Співачка також пообіцяла не приховувати своїх почуттів, а свій порив назвала більш небезпечним, ніж будь-коли.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol