Пенн Беджлі поділився творчістю своєї дружини. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Американський актор і музикант прославився завдяки ряду проектів. Один з найвідоміших-серіал "ти", який став популярним в Netflix. На його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram 3,8 мільйона фоловерів, які активно лайкають і коментують кожен його пост.

23 жовтня він опублікував відеозапис з композицією його знайомої дружини Доміно Кірк. Він зазначив, що їхня сім'я протягом місяця пережила важкий період - викидень. На честь цього вона випустила композицію, яку надав Беджлі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Подяка" від музикантки @domino_kirke_badgley.. Це місяць обізнаності про вагітність і втрату дитини. Цей чудовий твір мистецтва натхненний горем викидня і продовження життя. Скоро буде. Будьте на зв'язку
, - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати його пост.

Велике спасибі. Ніхто не говорить про це достатньо"; " 4 сезон Париж. Не можу дочекатися Джо"; " дуже чарівно
, - повідомили вони.

Нагадаємо, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон оголила стрункі ніжки і відкрила пухкі губки: чоловіки в захваті

Як повідомляв "Знай.ua", красуні з серіалу "Гра в кальмара" Хо Ен Чон, Лі Ю Мі і Кім Чжу Рен влаштували битву луків: "Хто зверху?"

Знай.ua писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон зняла з себе одяг: прикрилася лише руками.