Під Києвом, у Борисполі, п'яний чоловік вирішив викликати поліцію з несподіваної причини. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Київської області.

Як повідомляється, близько шостої години ранку до патрульних надійшов виклик-чоловік заявив, що виставив з будинку дружину разом з 18-річною дочкою, і тепер поняття не має, де вони можуть перебувати.

Прибувши на місце виклику на вулицю Великопромінську, поліцейські встановили, що вся трагічна історія – не більше, ніж вигадка чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"Казкар", який викликав поліцію з липової причини, пояснив це тим, що йому нікому було похвалитися... новими окулярами, які йому приписав лікар-офтальмолог.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Патрульні жарт заявника не оцінили-за втрачений робочий час поліцейських чоловікові виписали штраф за статтею 183, за завідомо неправдивий виклик спецслужб.

"Пам'ятайте, жоден ваш жарт не залишиться непоміченим-поліцейські опрацюють цей виклик, жартівник в будь - якому випадку отримає покарання за правопорушення, а інша людина в скрутному становищі чекатиме довше, ніж міг би“, - нагадали в поліції любителям задушевного спілкування з правоохоронцями.

Нагадаємо, раніше сина легенди "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової не захотіли лікувати без грошей: швидка їхала півтори години

Також "Знай.uа" у вас є 30 хвилин, щоб врятувати життя: в яких випадках треба негайно викликати швидку

Як повідомляв портал «Знай.uа", дівчинка без свідомості застигла на поверхні води, двоє лікарів дивом опинилися поруч: "Побачив у стані клінічної смерті"