36-річна британська актриса Кіра Найтлі відома більшості кінолюбителів завдяки ролям в таких картинах, як "Пірати Карибського моря" з роллю Елізабет Суонн, "Спокута", "Гра в імітацію", "Доктор Живаго", "Анна Кареніна", "Примарна Краса", "Гордість і упередження" та інші.

Жінка є дворазовою номінанткою на премії "Оскар", і зараз ми поговоримо про її спогади про знайомство з Бенедиктом Камбербетчем. Воно відбулося в 2006 році, на зйомках фільму "Спокута".

"Стояла фантастично чудова погода. Ми зупинилися на фермі в Шропширі в двох кроках від Стоксей Корт, заміського будинку, в якому знімали "маєток сім'ї Талліс". Я жила у великому будинку, а Бенедикт в одному з маленьких котеджів разом з прекрасним актором Патріком Кеннеді, який у фільмі грав мого брата. Бенедикту дісталася роль його жахливого багатенького друга. І всі 6 тижнів ми щовечора тусувалися разом, ось так я його і дізналася", - говорить Кіра Найтлі.

Після цього вона згадує про безліч веселих спогадів, як вони грали в теніс, влаштовували безліч вечірок і грушевого сидру. Ще вони ходили в різні ресторани і завжди там обідали.

Жінка міцно здружилася з Бенедиктом, і протягом наступних п'яти років постійно з ним бачилася. І дуже пощастило, адже в 2013 році почалися зйомки ще одного спільного фільму "Гра в імітацію". Кірі дуже подобалися сцени з ним, але найбільше — таємні "втечі" на вулицю, покурити.

Цього року їх дружбі виповнилося цілих 15 років.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Якщо в дружбі кожен не зацікавлений один одним, то нічого не вийде", - каже вона для модного журналу Harper's Bazaar.

Розповідь Кіри Найтлі, модний журнал Harper's Bazaar
Розповідь Кіри Найтлі, модний журнал Harper's Bazaar

Нагадаємо, серіал "Ти", який обігнав "Гру в кальмара", продовжує набирати популярність: чим підкорив Ден Хамфрі з "Пліткарки"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Ти" Пенн Беджлі розповів про трагедію в сім'ї: "Натхненне горем викидня"

Знай.ua писав, ляльку з "Гри в кальмара" поставили стежити за порушеннями в реальному житті: на "червоний" тепер не пройдеш