Сестра Софії Ротару Ауріка розкрила секрет своєї сім'ї. Про це вона повідомила для програми Викриття.

Зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, проте її армія шанувальників не зменшується. У артистки є сторінка в Instagram, і хоча нові публікації там з'являються дуже рідко, все ж вони дають можливість шанувальникам дізнатися, як і чим живе їх улюблена співачка.

Софія Ротару з чоловіком. Фото: Вікіпедія.
Софія Ротару з чоловіком. Фото: Вікіпедія.
Софія Ротару з чоловіком. Фото: Вікіпедія.

Примітно, що самій Софії вже 74 роки, проте вона виглядає неймовірно молодо. Нещодавно її сестра Ауріка зазначила, що такий вид характерний для всієї родини. Співачка дякує мамі і татові за те, що всі в їхньому роду виглядають молодшими за свої роки. Артистка чесно зізнається в одній слабкості: вона любитель сімейних урочистостей, коли рідня збирається за святковим столом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Коли ми зустрічаємося з Софією, можемо посмажити картоплі, любимо яйця і можемо їсти їх три рази на день
, - зізнається Ауріка.

Скрін, Instagram Ротару
Скрін, Instagram Ротару

Жінка розповіла, що раніше їхні батьки тримали господарство корову. Тому вся сім'я їла молочні продукти. Зараз вони теж збираються в селі, проте тепер п'ють домашнє вино.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.