У восьмому ефірі "Танці з зірками" проект покинула пара Євгенії Власової і Макса Леонова. У танці за життя інтриги не було, бо змагатися довелося з Артуром Логаєм, якого негласно називають улюбленцем суддів. Про це розповіли на сторінці танцювального шоу в соціальній мережі Instagram.

"Видихнув" в цьому ефірі тільки Дмитро Каднай, який захворів ковідом і отримав імунітет на тиждень.

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

"Турнірна таблиця восьмого ефіру за балами суддів! Також, нагадуємо, що пара Дмитро Каднай і Аліни Лі сьогодні не вийшла на паркет через позитивний тест Дмитра на COVID-19, але отримала імунітет! Тому, ми чекаємо їх наступного тижня!», - розповіли на проекті.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У тому, що на шоу більше не буде Власової і Леонова, багато хто побачив несправедливість.

«У восьмому ефірі шоу покидає пара Євгенія Власова і Макс Леонов. Згодні з таким рішенням?", - запитали на проекті.

"Об'єктивно повинен був покинути шоу Меловін! Такими темпами ще й кубок забрати зможе. Це треш", "Судді оцінили чесно, за це їм спасибі. Логай дійсно сильніше. Женя молодець", "Уявляю, як прикро залишати проект, коли залишається Меловін і Зарицька, танці яких на порядок слабкіше», - вважають шанувальники зіркової танцювальної пари.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"