57-річна актриса Моніка Беллуччі зачарувала шанувальників яскравим виходом у світ. На цей раз карколомна красуня залишилася вірна своєму образу вишуканої брюнетки. Відповідний знімок вона опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Моніка Беллуччі почала свою кінокар'єру ще в 1990 році і стала зіркою таких фільмів, як «Дракула Брема Стоккера», «Братство вовка», «Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра», «Матриця» та інших. Вона продовжує зніматися в кіно і будувати кар'єру моделі, не дивлячись на свій вік. Красуню буквально обожнюють мільйони відданих фанатів по всьому світу.

«At the Dîner @cartier. At the «Musée des Arts décoratifs» in Paris @mad at the occasion of the exhibition Cartier and the Islamic Art. (В Dîner Cartier. В "Musée des Arts décoratifs" в Парижі @mad з нагоди виставки Cartier і ісламського мистецтва»", - написала актриса.

Скрін, Instagram Беллуччі
Скрін, Instagram Беллуччі

На оприлюдненому знімку вона в чорній сукні з красивою вишивкою, яка не приховує її плечі і спокусливо розкриває зону декольте. Моніка не стала зловживати косметикою або робити складну зачіску, а Свій образ підкреслила легким кольє з підвісками.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"The most beautiful human being (найкрасивіша людина)»," Bellezza senza tempo (вічна краса)», «який блиск і сила», «чому ви така хороша?! Найкрасивіша дама в світі", - захоплено пишуть її шанувальники в коментарях під знімком.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі