На інстаграм-сторінці шоу «Життя відомих людей», за якою стежать більше 160 тисяч фоловерів, з’явився пост- рекомендація про те, які жакети обирають сьогодні зірки українського шоу-бізу.

Раніше піджак асоціювався виключно з офісним стриманим стилем, зараз же різноманіття моделей дозволяє використовувати цю річ як основу, як для кежуал-образу, так і для особливого святкового приводу.

У каруселі допису зібрані найбільш вдалі і яскраві образи відомих українських зірок.

Відкриває пост фото української співачки та телеведучої Насті Каменських, яка обрала вільний жакет спокійного темного відтінку, який чудово підходить до її типу зовнішності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

фото: Настя Каменских instagram zhvl_official
фото: Настя Каменских instagram zhvl_official

Актриса і телеведуча Маша Єфросініна позує в актуальному кроп-жакеті оверсайз, зірці вдалося створити бездоганний стильний образ.

фото: Маша Ефросинина instagram zhvl_official
фото: Маша Ефросинина instagram zhvl_official

Співачку Надю Дорофєєву бачимо на світлині у темному жакеті з тканин двох кольорів: чорного та сірого. Незвичний тренд існує вже декілька років, але припав до душі лише найсміливішим модницям.

фото: Надежда Дорофеева instagram zhvl_official
фото: Надежда Дорофеева instagram zhvl_official

Ліда Лі обрала яскравий сірий жакет у вертикальну смужку на гудзиках - теж беззаперечний тренд цього сезону - доповнивши його джинсами з високою талією.

Шаблістка та учасниця проекту «Танці з зірками» Ольга Харлан зупинила свій вибір на жакеті яскравого кольору.

фото: Ольга Харлан instagram zhvl_official
фото: Ольга Харлан instagram zhvl_official

У коментарях підписники обирають, які образи прийшлися їм до вподоби.

instagram zhvl_official
instagram zhvl_official

Знай.ua нагадує Українці побачили Потапа в Котику на шоу" Маска": запалює з сексуальною самкою, поки Настя Каменських дивиться здалеку

Як раніше повідомляв Знай.ua Маша Єфросиніна взяла з собою у відпустку чоловіка, а той незвично їй "віддячив": "Везе з нами свою..."

Також Знай.ua писав: Оля Полякова задрала кофту повыше, Маша Ефросинина не сдержалась: "Ну давай, покажи уже сиськи"