Відома українська співачка Світлана Лобода поділилася кадрами з нової фотосесії. Там артистка лежить на величезному ліжку повністю в червоному. Саме так співачка проводить свої вихідні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються різні кадри з подорожей, особисті, або ж з її дочками.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Той раз дівчина прилягла на величезне ліжко, і вона була одягнена вся в Червоне. У такому стилі і була виконана вся фотосесія. При цьому, незрозуміло, це особиста спальня Світлани Лободи, або ж готельний номер в одному їх міст, де зараз знаходиться співачка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наряд, до слова, підкреслює фігуру дівчини, і виділяє довгі красиві ноги. Шанувальники не можуть перестати робити компліменти Світлані під постом.

"Вихідні 😎 не знаєш що надіти ?) вибирай червоне 💃 🎤 " - сказано в повідомленні.

Вийшло досить ефектно, адже одним кадром і позою вона не обмежилася.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Всі люди, як люди)) а я суперзірка😍 🤩 😘";

"🔥🔥🔥";

"Який 😍";

"Або біле🔥 😂";

"Ноооооогииииии🔥";

"Ось це Я розумію "на домашці"🔥";

"Зніми все і не парся)";

"Ступні незрівнянні!!! 🔥🔥🔥".

Варто відзначити, що не так давно Світлана Лобода відсвяткувала свій день народження, і зробила вона це в ОАЕ, де зібрала всіх своїх друзів.

Раніше повідомляли, Тілль Ліндеманн знайшов заміну Світлані Лободі

Як повідомляв Знай.uа, напівоголена Світлана Лобода "зустріла" своє 39-річчя в ліжку

Знай.uа писав, Світлана Лобода відзначає свій 39-й день народження: 10 найефектніших образів білявої красуні.