На сторінці відомої української блогерки, засновниці і ведучої авторського проекту "Ходять чутки" на YouTube Раміни Есхакзай з'явилася нова публікація, присвячена її маленькій улюблениці. Відповідний пост вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Красуня, яка багато подорожує світом разом зі своїм нареченим - адвокатом Євгеном Проніним, зараз знаходиться в Черкасах. Там вона вирішила пообідати в одному з місцевих ресторанчиків і замовила собі велику тарілку борщу з пампушками і сметаною.

Компанію Раміні склала її крихітна собачка породи чихуахуа на прізвисько сірі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи зі знімків, тварина теж не відмовилася б пообідати гарячим борщем, проте тримає себе в лапах і не торкається до хазяйської їжі.

"Сірі бажає вам гарного дня і демонструє силу волі», - підписала знімок колишня любов співака Віталія Козловського.

"Ой не можу, клас", "3лая фотка", "Яка вона класна!!!", "Спасибі, захотілося борщу", - коментують серію знімків шанувальники відомої блогерки.

Нагадаємо, что колишня Козловського Раміна показала обручку і" включила задню":"не означає, що буде весілля". Раміна Есхакзай здивувала фанатів після пропозиції від коханого

Як повідомляв Знай.ua , Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "здається жорстоким"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "відчуваєш себе..."