Зірковий детектив проекту "Маска" на телеканалі "Україна", співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

У неділю, 24 жовтня 2021 року, на просторах Youtube з'явилося інтерв'ю Катерини Осадчої з виконавицею в рамках телепередачі "Світське життя".

Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok
Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok

В ході спілкування ведуча поцікавилася, чи не образилася Полякова, що Михайло Хома (Дзідзьо) через те, що той не запросив її зніматися у своєму фільмі "Де гроші", незважаючи на близьку дружбу. За її словами, ні, вона не образилася на подібне-бо вона з'явилася вже в безлічі передач і фільмів, що глядачі просто б не зрозуміли чергову появу Олі Полякової в якій-небудь стрічці.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Її старша дочка Маша екстрено потрапила в лікарню і їй була зроблена операція.

"У неї дуже сильно болів живіт, і хворів два дні. І ми не знали, що це робиться. І коли ми подивилися на УЗД, її екстрено забрали оперувати. У дитини все буде в порядку, вона буде здорова, але до бабки сходити потрібно", - говорить Оля Полякова.

Нагадаємо, Маша Полякова отримала таємничу посилку зі шкарпетками: "Як вам таке?". Полякова зізналася, що поняття не має про те, що може перебувати всередині цієї коробки.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова показала, чим її полонив розведений Дзідзьо: "У тебе розкішна..."

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші