Телеведучий Анатолій Анатоліч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік.

Нещодавно чоловік брав участь у Лондонському марафоні, а ще пропонував фанатам, щоб їхні домашні тварини пройшли безкоштовне обстеження в ході крутої ініціативи. А зараз він зазначив, що українці впевнено крокують у бік "червоної" зони. Ймовірно, це конкретно стосується киян.

Анатолій Анатоліч і Дмитро Гордон, instagram.com/anatoliyanatolich
Анатолій Анатоліч і Дмитро Гордон, instagram.com/anatoliyanatolich

"Міг би звичайно поговорити тут з вами про вакцинацію, але залишу це для окремого поста. Будемо там скандалити і ображатися. А тут просто покажу найкрутішу підошву в історії кросівок", - пише Анатолій Анатоліч.

На першому знімку телеведучий і сфокусований увагу саме на підошві. Вона розділена на дві вертикальні половини з різними малюнками. У коментарях він навіть встиг поговорити щодо вакцинації і пригрустив, що всього 21% населення зробили щеплення, щоб зберегти собі життя.

Скрін, Instagram Анатолія Анатоліча
Скрін, Instagram Анатолія Анатоліча

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Ніколи б таке не надів", "Ліки хворим, а не укол здоровим", "Кросівки кошмар, як і все, що зараз роблять по-модному", "Не треба лізти туди, в чому не розбираєтеся. Зробили вакцину, молодець. Промовчіть. Люди самі розберуться, без вашої пропаганди", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча "зголодніла" після пологів: порушила всіх чоловіків, включаючи чоловіка

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч ледь не посивів через свою красуню і відправив її на обстеження: "Приховують хвороби"

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч показав свого лисого друга, і це не Гордон