Григорій Решетник постала в новому оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

25 жовтня він опублікував пост в соціальній мережі, на якому постав у класичному костюмі джентльмена дев'ятнадцятого століття: з фраком і білих рукавичках. Незвичайність даного вбрання підкреслюють вуса Решетника. Ймовірно, телеведучий вирішив скласти конкуренцію Павлу Зіброву.

У підписі до фото він натякнув на те, що цей образ в рамках одного з проектів телеканалу СТБ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

СТБ представляє ... 🎥 Придумайте підпис, будь ласка 🙏
, - повідомив він.

Фолловери почали активно придумувати варіанти того, як можна підписати даний знімок. Багато варіантів виявилися вкрай кумедними.

СТБ не представляє звідки у тебе вуса 😂"; "СТБ представляє Григорія Решетника в головній ролі телесеріалу "Холостячка кріпосна"!!! )) "; "Керуючий фазендою в поміщика
, - зазначають вони.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"