MELOVIN розповів, як легко дав йому танці у восьмому випуску. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

MELOVIN виступає з Лізою Русиною. У восьмому випуску вони з Ілоною Гвоздьовою-переможницею 5 сезону шоу, яка раніше не раз критикувала пару.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Проте співак з партнеркою опинилися в самому низу за оцінками членів журі. При цьому багато українців дорікнули Ілону Гвоздьову за емоційне насильство і погані результати. Хореографа запідозрили в тому, що вона не займалася парою і поставила танець під себе.

25 жовтня Melovin опублікував в соціальній мережі Instagram відеозапис, в якій розповів про те, як йому дався спільний номер з Гвоздьової.

це було дуже складно перейти з образ, знаєш там, які були послані на адресу Лізи і наших танців, в адекватну співпрацю. Тому що все-таки ти пам'ятаєш, що говорив ця людина тобі, що вона говорила партнерці про наші танці і взагалі наша участь в цьому шоу
, - Melovin повідомив.

Також він зазначив,що сама Ілона Гвоздьова не дуже горіла.

"Чекали її по шість годин", -розповів співак.

Нагадаємо, Lida Lee показала на паркеті "Танців з зірками" свою сутність: ось вона, справжня сімейка Адамсів. Lida Lee повністю розкрилася на паркеті "Танців з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin проти Lida Lee на "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показати любов на паркеті. Як артисти виступили у другому ефірі

Також " Знай.ua" писав, Lida Lee розповіла про заздрість на "Танцях з зірками": "повинна бути конкуренція". Українська співачка відкрила завісу таємниці для участі в даному шоу.