Камалія показала, як їй допомагає чоловік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Камалія одна з найбільш популярних українських виконавиць, яка також за сумісництвом є актрисою і моделлю. Вона часто радує українців різноманітними новинами, фотографіями в соціальних мережах. Зокрема в Instagram за її життям стежить більше 221 тисячі осіб.

З 2003 року українська співачка одружена з британським підприємцем пакистанського походження. У 2013 році вона народила від нього близнючок Арабеллу і Мірабеллу.

Однак чоловік не тільки є хорошим сім'янином, але і допомагає у творчості для Камалії. Про це вона повідомила в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

25 жовтня дівчина опублікувала у сторіз, на якому показала свого чоловіка, що сидить за столом і слухає її пісню.

Мій улюблений складає англійський текст для мого нового хіта
, - поділилася вона зі своїми шанувальниками.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки. Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.