Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, що вона думає про хейтерів, які коментують її участь у проекті на телеканалі «СТБ». Відповідне відео з'явилося на її сторінці в соцмережі «ТікТок».

Дівчина нібито захоплено переглядає коментарі під своїми публікаціями, і з радістю їх читає. Вона одягнена в чорний топ з цікавою лінією декольте і оголеним животиком, блакитні джинси і пальто верблюжого кольору.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"Коли зайшла в коменти "Холостяк" #ЗлатаОгневич #ашоетотакое #хейтери", - написала вона під відео.

"Думка, яку я не питала", - додає Огнєвіч, яка ніби "занурюється" в коментарі і виносить звідти щось незвичайне.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

@zlata_ognevich

Когда зашла в комменты 🤬 #врек #Холостяк #ЗлатаОгневич #ашоэтотакое #хейтеры

♬ оригінальний звук - ___beheyka___

"Просто дуже награно, щирості нуль, ось люди і обурюються", - пишуть під роликом її читачі.

"Обожнюю дивитися "Холостячку"! Ван лав просто!", "Ах-хах, розумничка, так і треба!", - хвалять її за оптимізм і життєрадісність навіть в неприємних ситуаціях.

"Я вдячний людям за будь-яку думку. Вони допомагають мені ще краще переконатися в тому, хто я є. І якщо я десь неправий, то так воно і є», «Часто вороги і хейтери - найчесніші люди. Скажуть те, що друзі побояться сказати, щоб не втратити друга», «Тільки варто пам'ятати, що адекватні люди пишуть адекватні конструктивні думки, підкріплені фактами з конкретних ситуацій», - вважають деякі.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"