Популярна вже далеко не перший рік українська фітнес-тренер, зірковий тренер на шоу "Зважені та щасливі", а також співавтор "Марафону гарного волосся" Аніта Луценко виявила прямий зв'язок між харчуванням і здоров'ям локонів. Тепер наші читачки, так само як і читачі зможуть дізнатися багато цікавого і корисного. Адже багато хто хоче собі шикарну шевелюру, чи не так?

На своїх сторінках в соціальних сетя Аніта опублікувала список продуктів, які повинні бути в раціоні у кожної дівчини.

Публікація Аніти Луценко, скріншот: Instagram
Публікація Аніти Луценко, скріншот: Instagram

Ці продукти, за словами Аніти, потрібно їсти"щоб волосся відмінно колосилися, були блискучими і не випадали". У списку білок, м'ясо, вітамін С, жир, а також пару рекомендацій по харчуванню.

Публікацією тренер анонсувала другий рівень "марафону красивого волосся", який стартує 1 листопада, розповіла про запрошених фахівців - дієтолог і дерматолог-трихолог.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Аніта підтвердила, що інформація на другому рівні "Марафону красивого волосся" абсолютно нова. При цьому, щоб брати участь необов'язково проходити перший рівень.

"Чи потрібно додатково пити вітаміни для красивого волосся? Колаген допомагає? Яка норма випадання? Корисні і даремні процедури і БАДи, як читати упаковки шампунів? Дитячі волосся, свої кучері, біозавивка, і багато іншого", - ділиться темами майбутнього марафону Аніта.

Поради Аніти Луценко, скріншот: Telegram
Поради Аніти Луценко, скріншот: Telegram

Раніше повідомляли, фітнес-тренер розповіла, чому небезпечно втягувати живіт і робити вакуум: "Куди подітися?".

Як повідомляв Знай.uа, Аніта Луценко розповіла, як уберегти любов з першого погляду: "Сидить чоловік моєї мрії...".

Знай.uа писав, Аніта Луценко зібралася поголитися налисо або піти в монастир: "21 день мовчання".