Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно стало відомо про те, що відомий український гуморист і актор Олександр Пікалов розлучився зі своєю дружиною Іриною після 18 років шлюбу. Пара познайомилася ще в школі.

Коли пара переїхала до столиці після заснування "Кварталу 95" вони одружилися. У 2006 році у пари подружжя народився син Михайло. Для шанувальників такий розрив велике здивування.

Однак не всі артисти "кварталу" розходяться зі своїми другими половинками. Нещодавно в мережі показали сімейну ідилію артиста, якого українці знають і люблять в жартівливому образі "Путіна" Степана Казаніна.

Про це стало відомо завдяки новій публікації студії "Квартал 95" в мережі Instagram.

Публікація "Квартал 95", скріншот: Instagram
Публікація "Квартал 95", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Встигніть зловити останні теплі осінні дні. Вони віддячать вам яскравими спогадами і затишними фото", — пишуть автори публікації.

На свіжому фото можна помітити дійсно золоту осінь з теплими днями. Принаймні на задньому фоні так точно. Справа в тому, що Степан разом зі своєю дружиною і сином зробили фото на тлі авто. Ось такий вийшов невеликий відпочинок у міцної сім'ї.

Нагадаємо, що нещодавно дружина відомого українського гумористичного актора студії" Квартал 95 " Степана Казаніна показала нову сімейну фотографію і зізналася, чого їй найбільше не вистачає. У своєму пості Наталія Казаніна перераховує безліч життєвих ситуацій, в яких потрібно більше терпіння. Наприклад, щоб витримати гуркіт музики сусіда, дочекатися, коли в літаку додасться вільного місця між сидіннями, а одяг стане за розміром.

Раніше повідомляли, Ірина Білик показала пристрасний поцілунок Павла Зіброва та Ольги Горбачової: у "сплячої красуні" виросли вуса.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач налякав Євгена Кошового з "Кварталу 95" своїм апаратом: "Прибери, я тебе прошу".

Знай.uа писав, дружині Степана Казаніна з "Кварталу 95" урвався терпець: "Немиті сковорідки, незроблені уроки".