На сторінці Насті Каменських в instagram, де за нею стежать майже п’ять з половиню мільйонів фоловерів, з’явилося відео із спогадами про літній гастрольний тур.

Настя виклала відео-щоденник, в якому команда співачки прямує з міста до міста, веселяться в автобусі, тягає валізи та працює на репетиціях.

У підписі до відео виконавиця розповідає, що під час гастролів подолала близько 20 тисяч кілометрів.

"Це були безкінечні переїзди і перельоти – за лічені дні, а то й години ми переносились з одного кінця країни в інший і навпаки", - пише вона.

На відео Настя постійно підбадьорює свою втомлену команду і створює драйвовий настрій: "Ми живі!", "Дивись, як я заряджена!", "Будь ласка, давайте всі виспимося, у нас завтра знову ще один концерт".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

фото: скриншот instagram kamenskux
фото: скриншот instagram kamenskux

Співачка зізнається, що через щільний графік в неї зовсім не залишалося часу на відпочинок.

"Гадаю, ви розумієте, що таке «втомлюватися» у дорозі. А ще ж саундчеки, репетиції, примірки у готелях. (…) Час, коли головною розвагою став збір і розбір валізи і сон", - жартує NK.

фото: скриншот instagram kamenskux
фото: скриншот instagram kamenskux

"Так, гастрольний час різний, місцями непростий. Але незабутній, насичений, захоплюючий, особливий", - підсумовує співачка і дякує фанам за заряд енергії, любов і живі емоції на концертах.

Знай.ua нагадує: Гнучка Настя Каменських поманила чоловіків, попри "вагітність": "Ух, станочок"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Олег Винник поцілував Настю Каменських на шоу "Маска" – "Боже, почалося!"

Також Знай.ua писав: Потап показав, чим займається з Настею Каменських у ванній - дали волю рукам