Відомий український реп-виконавець Потап, чоловік співачки Насті Каменських, показав численним фанатам невеликий момент їхнього спільного життя. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за го життям і творчістю стежать майже два мільйони людей.

"Просто нам разом добре! @kamenskux we belong together", - підписав Потап відео, на якому вони з супрягою знаходяться у ванній кімнаті.

Анастасія намагається змусити чоловіка танцювати і крутить перед ним стегнами, проте той залишається незворушним. Тоді Настя повертається до нього спиною, і далі зірки вже танцюють разом, розмахуючи руками і склавши губи «качечкою».

"Любов через екран відчувається", "Яка ви офігенна пара", "Милашки, видно - закохані", "WoW!!! POtap and Nastia - You are World International Number One Couple in the whole world!!!! Hollywood is resting!!!!! Ось це так!!! (Потап і Настя - Ви пара номер один в світі в усьому світі !!!! Голлівуд відпочиває !!!!!)",- пишуть фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Не тільки добре, але і весело. Так і повинно бути", " дуже красива пара, я вас дуже люблю», «Класні такі, просто неймовірні, так хочеться на вас дивитися», - додають шанувальники популярної пари.

Нагадаємо, что Потап "вкрав" Настю Каменських заради річниці: так виглядає "гангстерська" романтика. Настя Каменських повернулася з Олексієм Потапенком в Україну, але знову відлітає після кількох справ

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"