Настя Каменських показала, як проводить час в Іспанії. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На даний момент на неї підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

12 жовтня дівчина опублікувала фотографію з Іспанії. На знімку можна побачити, як Настя Каменських притискається до дверей і позує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Толедо виявився зовсім не таким, як ти собі його уявляєш по картинках з гугла. Він ще цікавіше і красивіше. Архітектура захоплює, а енергія міста обіймає спокоєм і величчю. Напишіть, хто був, ваші враження 😘
, - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати. Більшість з них повідомили, як їм подобається Іспанія, а багато відзначили красу Насті Каменських.

Ух, станочок";" Шикарна"; " Толедо - місто музей під відкритим небом❤️. Хочу повернутися
, - повідомляють вони.

img desc=""]947945[/img]

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських потрапила в незручну ситуацію на відпочинку з Потапом - "підозрілий тип між ніг"

Нагадаємо, що незграбний Потап спробував призвичаїтися до сучасних трендів, але в підсумку розгромив квартиру: "зростання не врахували"

Як повідомляв Знай.иа, Потап набрид? Настя Каменських розважилася з натовпом дівчаток.