Олександу Яремчук розповіла про те, що не п'є алкоголь порталу КП в Україні. Однак фотографії з її Instagram-сторінці це спростовує.

В Україні пройшов 30 Національний конкурс краси"Міс Україна". Перемогу отримала дівчина з Вінницької області Олександра Яремчук.

Тепер 22-річна модель і танцівниця Олександра Яремчук представлятиме Україну на Miss World-2021, який пройде в Пуерто-Ріко в грудні цього року. Переможниця отримала ексклюзивну корону вартістю 3 мільйони доларів, а також 500 000 гривень. Корону для конкурсу виготовив відомий американський ювелір Джейкоб Арабо, який був у журі.

Дівчина дала інтерв'ю. Журналісти згадували приклад "Міс Україна Всесвіт 2021" Анни Неплях, яка зруйнувала традиційний образ леді. Вона зізналася журналістам, що любить пити горілку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У мережі обговорюють слова" Міс Україна Всесвіт " Анни Неплях про те, що вона любить горілку. Як ви вважаєте, чи може "Міс Україна" заявляти про любов до міцних напоїв?,- запитали журналісти.

У відповідь Олександра Яремчук відповіла, що не хоче обговорювати заяву переможниці іншого конкурсу, а сама не п'є алкоголь.

я ні в якому разі її не засуджую, у кожного вибір свій. Я не п'ю алкоголь, і коментувати дівчину з іншого конкурсу не дуже красиво і доречно
, - зазначила вона.

Проте у дівчини є фотографія в соціальній мережі Instagram, на який вона позує з келихом.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"