Відома українська співачка Оля Полякова зворушливо попрощалася зі своїм концертним шоу "Королева ночі", яким тішила українців протягом трьох років.
Оля Полякова має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.4 мільйони осіб.
Цього разу на сторінці в Instagram у розділі stories зірка опублікувала кілька кадрів перед останнім концертом з шоу "Королева ночі". Саме 26 жовтня Оля Полякова разом з командою останній раз відіграла концерт, з яким тішила українців протягом трьох років.

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

"Я хочу підвести риску під шоу "Королева ночі". Сказати величезне дякую за всі ці три роки щастя, доріг, захоплених очей, бурхливих оплесків і криків наших пісень на кожному концерті. Ми їздили, віддавали та отримували любов. Все це заради любові, я вас люблю, я люблю те що я роблю, люблю те що ми робимо, і вони люблять нас і чекають. Тому пішлімо і дамо їм любові", - зазначила Оля Полякова своїм команді перед виступом.

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

Однак, шанувальникам Олі Полякової не варто засмучуватися, адже вже навесні наступного року зірка представить їм своє нове шоу "Доросла дівчинка".

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова показала, чим її полонив розведений Дзідзьо: "У тебе розкішна..."

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші