Ксенія Собчак прикрасила обкладинку журналу Tatler. Про це повідомляє Instagram-портал muz.tv

Відома російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак, яка має авторський і успішний YouTube-проект "обережно: Собчак", часто радує численну аудиторію цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить 8,6 мільйона чоловік. Жінка любить гучні проекти, в якому періодично бере участь.

Наприклад, нещодавно вона прикрасила обкладинку листопадового номера журналу Tatler. Ксенія Собчак постала в образі світської левиці. Проте, багато хто з інтернет-користувачів негативно поставилися до даної фотосесії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прикрасила? Вірніше підірвала репутацію журналу ...😮 😮 😮 "; "Прикрасила😂 чим?"; "Це на честь того що з ДТП зникла? Хайпанула👎 на людському горі-відразу на обкладинку"; " піду кращі на зварювання подивлюся😂 😂 😂 😂"; " скільки ж роботи було у фотошоперів👏";" закос під Періс 😂 вірніше косплей, ну що ж на 4ртом фото навіть нічо так🔥 👍, - повідомляють Передплатники Instagram-порталу muz.tv.

Раніше повідомляли, комбайн-камікадзе "підліз" під поїзд, що летить на всіх порах: від цих кадрів стане боляче всім.

Як повідомляв Знай.иа, Ксенія Собчак після корпоративу з Верником потрапила в страшну ДТП, є загиблі.

Знай.иа писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання. Незважаючи на популярність цього виду транспорту в Україні, його статус досі не був визначений. Саме тому всі правила порушуються, багато аварій з ними, адже всі розуміють, що ніякої відповідальності не буде.